تغذیه اصولی و عملی برای کاهش وزن

 

تغذیه اصولی و علمی در فایل پاورپوینت با 7 اسلاید میباشد که به پیرامون مطالب: تعادل انرژی، مشکلات استفاده از رژیم غذایی در کاهش وزن، چربی سوزی در کاهش شدید انرژی، شناخته شده ترین مشکلات فیزیولوژیکی و عملکردی وابسته به کاهش سریع وزن. مشکلات فیزیولوژیکی و عملکردی وابسته به سریع غذا خوردن و اب رسانی کردن. توصیه های کاهش وزن بهداشتی، راهبرد های کاهش وزن بهداشتی، برآورد محاسبه BMR. و سوی سالمندی و اهنگ سوخت و ساز و... از عنواینی است که مورد بررسی قرار گرفته است. در این فایل تغذیه اصولی و علمی از تک تک نوشته ها ویسضبط شده است و امکان پخشکردن وجود دارد. همچنین تمامی موارد این فایل به صورت پرسش و پاسخ می باشد.

 

دریافت